Function

Function is een kleine circuitgroepstraining, waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt. Wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, of spieruithoudingsvermogen Dat kan allemaal, want Function heeft alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills en nog zoveel meer. Met Function wordt jouw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

HIIT

HIIT, oftewel High Intensity Interval Training is een intervaltraining voor gevorderden. Ben je op zoek naar een work-out waar je al je energie in kwijt kunt en waar weinig rustmomenten in voor komen? Dan is HIIT precies wat je zoekt. Met HIIT verbrand je méér vet in minder tijd.

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts 30 minuten train je al deze spiergroepen met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

FiftyFit

Deze les is de ideale manier voor 50-plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Met FiftyFit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt.